Připojená Fotogalerie

Vážení přátelé, návštěvníci našeho webu! Je poslední den v tomto roce a nám nezbývá než malinko bilancovat. Náš projekt OSTRAVACI.CZ za pár měsíců bude slavit první výročí od spuštění a můžeme říci, že jsme vsadili na správnou kartu – ukázat nejen obyvatelům Ostravy, ale i dalším lidem naše zajímavé město v jiném světle, než byli zvyklí. Dokonce jsme našimi fotografiemi oslovili i zahraniční návštěvníky a naše stránky navštěvují pravidelně lidé již z více jak 40 zemí světa!
Věříme také, že Těm z Vás, kteří jste již zakoupili naše autorské fotografie dělají naše snímky radost jak doma či v práci a stále Vám připomínají krásy našeho města. S potěšením také můžeme konstatovat, že naše fotografie již putovaly do USA, Finska a Anglie.
Náš záměr je stále stejný, poukázat na zajímavá místa Ostravy, industriální památky aspirující na zápis do seznamu UNESCO a vůbec ukázat okouzlující a někdy i zapomenutá zákoutí, architekturu a život lidí v Ostravě.
Od spuštění našeho webu (10.3.2006) návštěvnost našich stránek stále roste a jsme velice rádi, že se na naše stránky vracíte a doporučujete je i Vašim známým a přátelům.
Jsem také rádi, že jsem zaujali i média jak tisk tak TV a tady chceme podotknout, že není našim cílem prezentovat nás coby jednotlivce, ale upozorňovat na rozmanitost a krásy Ostravy a okolí!
Pokud nám i v následujícím roce zachováte přízeň, slibujeme, že zde najdete další série zajímavých snímků a dozvíte se mnoho informaci o našem městě. Také můžeme prozradit, že v první polovině roku 2007 chystáme několik zajímavých výstav našich prací ať už to bude ostravský klub ATLANTIK, či foyer Ostravské radnice. Takže závěrem se s Vámi v tomto roce loučíme našim pozdravem OS! Ostravaci Sobě!
Ostravaci.cz