NOWACO | Opava « ‹ z 2 › » Informace Autor: Boris Renner Datum: 22.4.2017 11:47 Kategorie: Zajímavé firmy regionu
No ,tady se to tedy hezky rozjíždí! O víkendu čerstvé pečivo, nyní nanuky…Mám hlad! Hezký večer při druhé večeři:-)
Borisu zase 1*
nejlepší je ten Amundsen Nowac (č.29) a mochovská zeleninová směs v řezu (č.30)
Dobře to robiš synku :o))))
Alešu, díky! No ještě , že to není naopak – tedy mochovská směs v mrazáku a Amundsen v řezu:-)
No ,tady se to tedy hezky rozjíždí! O víkendu čerstvé pečivo, nyní nanuky…Mám hlad! Hezký večer při druhé večeři:-)
Borisu zase 1*
nejlepší je ten Amundsen Nowac (č.29) a mochovská zeleninová směs v řezu (č.30)
Dobře to robiš synku :o))))
Alešu, díky! No ještě , že to není naopak – tedy mochovská směs v mrazáku a Amundsen v řezu:-)
No ,tady se to tedy hezky rozjíždí! O víkendu čerstvé pečivo, nyní nanuky…Mám hlad! Hezký večer při druhé večeři:-)
Borisu zase 1*
nejlepší je ten Amundsen Nowac (č.29) a mochovská zeleninová směs v řezu (č.30)
Dobře to robiš synku :o))))
Alešu, díky! No ještě , že to není naopak – tedy mochovská směs v mrazáku a Amundsen v řezu:-)
No ,tady se to tedy hezky rozjíždí! O víkendu čerstvé pečivo, nyní nanuky…Mám hlad! Hezký večer při druhé večeři:-)
Borisu zase 1*
nejlepší je ten Amundsen Nowac (č.29) a mochovská zeleninová směs v řezu (č.30)
Dobře to robiš synku :o))))
Alešu, díky! No ještě , že to není naopak – tedy mochovská směs v mrazáku a Amundsen v řezu:-)