Dobrý den,

 

rádi bychom vás pozvali na již 8. Setkání Patriotů MSK, které se uskuteční 6.4.2017 od 16:30 v DK Akord v Ostravě.

O program večera se postarají přednášky inspirativních řečníků z různých oblastí.

Svoji cestu k úspěchu přednese:

  • Tomáš Macura – primátorem města Ostravy, který představí strategii a vizi tohoto města pro další léta.
  • Pavel Juříček – předseda představenstva a generální ředitel Brano Group a.s., který je podle žebříčku Forbes 28. nejúspěšnější osobnost v České Republice.
  • Martin Tošenovský – zakladatel marketingové agentury Leemon, která vytvářela kampaně pro Olympijský park v Lipně, Savo, Hellmann´s nebo třeba Knorr.
  • Eva Katrušáková – zakladatelku projektu „Celé Česko čte dětem“, pro který nadchla osobnosti jako Václav Havel, Zdeněk Svěrák, Michal Vieweg a další.

Nedílnou součástí Setkání je networking, na kterém bude 400 účastníků, včetně zmiňovaných řečníků a další klíčových osobností kraje ze světa businessu, kultury a veřejného sektoru. Pozvánku přijali Jan Lata (rektor Ostravské univerzity), Zlata Holušová (zakladatelka Colours of Ostrava), Ivo Gondek (majitel cukráren Ollies), Monika Žídková (starostka Kravař), Martin Bednarz (generální ředitel Vítkovice Heavy Machinery) a další,

 

Po prezentaci řečníků se můžete těšit na raut v podobě GastroFestivalu, kde ochutnáte speciality z místních podniků, nejrůznější dezerty, raw a orientální kuchyni.

 

Jak akce vypadá se můžete podívat v krátké ukázce ze Setkání.

 

Více informací o Setkání a registraci míst najdete na http://patriotimsk.cz/ostrava

 

Těšíme se na vás

 

Tým Patriotů MSK